top of page
 • Har jeg retur og angrerett?
  Du har ifølge forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din. Angreretten gjelder selv om varene er på salg. Vi legger ved en returguide ved alle bestillinger som vi anbefaler deg å følge. Ved retur må varen være ubrukt og merkelappene må være på.
 • Hvordan skal jeg sende inn min retur?
  Pakker som sendes i retur må leveres til nærmeste postkontor. Husk alltid å sende pakken med sporing og å få med kvittering fra postkontoret, 
slik at du har bevis på at returen din er sendt.
 Uten sporing kan vi dessverre ikke etterlyse pakken eller tilbakebetale beløpet, 
hvis pakken kommer på avveie. 
 ​Du er ansvarlig for at pakken kommer tilbake til oss når du returnerer varer. Du er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar varen i retur.
 • Hvor skal returen sendes?
  Returadresse: UNDORN AS Hegdehaugsveien 27B 0352 Oslo
 • Er returen kostnadsfri?
  Nei, dessverre, du må selv dekke returkostanden på sporet pakke.
 • Har dere mottatt min retur?
  Du mottar en bekreftelse på mail med det samme vi har behandlet din retur. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opptil 14 dager for oss å motta din retur.
 • Når kan jeg forvente tilbakebetalingen min?
  Du får alltid en bekreftelse fra oss på at din retur er behandlet innen 14 dager etter at varen har blitt returnert. Hvis du hever hele kjøpet, vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 4-10 virkedager.
 • Kan jeg bytte varen(e)?
  Dersom du ønsker å bytte størrelse, gi oss gjerne beskjed på titze@undorn.com slik at vi kan sjekke vår varebeholdning og eventuelt holde av produktet til deg. Ved bytte til en ulik vare ber vi deg legge inn ny bestilling på nettbutikken og vi vil refundere pengene for produktet du returnerer til oss.
 • Har jeg reklamasjonsrett?
  Hvis det er en feil med varen har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil. Ved reklamasjon sender du mail til kundeservice titze@undorn.com slik at vi får behandlet den
 • Ved en eventuell twist:
  Ved eventuell twist forsøker vi å løse denne i minnelighet. Vi ønsker at du som kunde alltid skal være fornøyd med både varen og kjøpsopplevelsen hos Undorn.Dersom det ikke lykkes å komme til en enighet, kan du som kjøper ta kontakt med forbrukerrådet for mekling».
 • Har min ordre gått igjennom?
  Du vil motta en ordrebekreftelse på mail like etter at kjøpet ditt har gått igjennom. Dersom du ikke mottar en ordrebekreftelse innen kort tid kan du sjekke om den har havnet i søppelpost. Det kan også skyldes at du har registrert feil mailadresse. I så fall ber vi deg kontakte oss på så raskt som mulig på titze@undorn.com
 • Når blir min bestilling sendt?
  Betaler du med kort, sendes varen samme dag eller neste arbeidsdag. Ønsker du å betale offline vil du få tilsendte din faktura på mail. Varen sendes så fort din innbetaling har blitt registrert. Du vil motta en kvittering på mail som bekrefter at varene er på vei.
 • Hva koster frakt, og hvilke leveringsmetoder tilbyr dere?
  Vi har gratis frakt på ordre over kr.500,- Vi sender med Posten. ​
 • Kan jeg spore pakken min?
  Ja, etter at varen har blitt sendt vil du motta en mail med sporingsnummer, slik at du kan følge med på hvor pakken din befinner seg. Pakken din ankommer nærmeste utleveringssted og du vil motta mail/SMS når den er klar til henting.
 • Hvor lang er leveringstiden?
  Leveringen tar normalt mellom 1-4 arbeidsdager i Oslo og Omegn, men det må påberegnes opp til 7 arbeidsdager dersom du bor andre steder i Norge. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager, må du som kunde selv ta kontakt med oss. Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig mailadresse og telefonnummer ved bestilling.
 • Kan jeg endre min bestilling?
  Vi kan endre eller fjerne varer fra din orde om den ikke har rukket og blitt behandlet av vårt lager. Dersom du ønsker å endre på din ordre ber vi deg om å sende oss en e-post til titze@undorn.com eller ringe 91888867 så raskt som mulig.
 • Kan jeg reservere et produkt?
  Nei, dessverre, du kan ikke reservere et produkt. Du må gjennomføre kjøpet for å være sikker på at du får det produktet du ønsker.
 • Hvordan er klærne i størrelsen og passform?
  Undorns størrelser er normale, mot litt romslig i enkelte styles. Vi lager klær som passer til "normale" kropper. Ønsker du å forhøre deg om riktig størrelse for deg så ta kontakt. Vi hjelper vi deg gjerne gjennom de forskjellige målene på ønskelig plagg.
 • Har dere fysisk butikk?
  Du er hjertelig velkommen til vår konseptbutikk i Hegdehaugsveien 27B. VI hjelper deg å tilpasse antrekk til din kropp eller reparere ditt plagg fra Undorn.
 • Når du handler på denne nettsiden kjøper du vakre plagg av:
  Undorn as, Hegdehaugsveien 27B, 0352 Oslo, titze@undorn.com, tlf. 91888867, org. nr. 892 836 132 mva
 • Betaling
  Samtlige priser i nettbutikken er oppgitt i NOK inkl. mva. Du som kunde kan enkelt velge mellom kort eller fakturabetaling. Vi benytter oss av SSL Secure Shopping som er en sikkerhetsstandard for betaling av VISA og Mastercard over internett. Overføringen skjer med sikker SSL-kryptering. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger når den sendes fra nettbutikken til betalingsleverandøren. Hos oss er det 100% trygt å handle. Du får to betalingsalternativer når du handler hos oss, PayPal og Vipps: Betaling med Visa / Mastercard: Når du betaler med kort reserveres beløpet på ditt betalingskort frem til bestillingen din sendes fra oss. Faktura: Du vil få tilsendt en faktura på e-post etter at vi har registrert din ordre. Varene vil bli sendt med en gang vi har mottatt din innbetaling. ​ Vipps: direkte betaling.
bottom of page