top of page

REKLAMASJON & RETUR

Retur og angrerett

Du har etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din. Angreretten gjelder selv om varene er på salg. Vedlagt alle bestillinger følger en returguide som vi anbefaler deg å følge. Ved retur må varen være ubrukt og merkelappene må være på.

Hvor skal jeg sende min retur?

Lever returpakken til nærmeste postkontor. Husk alltid å sende pakken med sporing og å få med kvittering fra postkontoret, 
slik at du har bevis på at returen din er sendt.
 Uten sporing kan vi dessverre ikke etterlyse pakken eller tilbakebetale beløpet, 
hvis pakken kommer på avveie. 


Du er ansvarlig for pakken kommer tilbake til oss når du returnerer varer. Med dette betyr det at du er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar returen din.

Returadresse:

UNDORN AS
Hegdehaugsveien 27B
0352, Oslo

Har dere mottatt min retur?

Du mottar en bekreftelse på e-post med det samme vi har behandlet din retur. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opptil 14 dager for oss å motta din retur.

 

Returkostnader
Vi har ikke gartis retur og du må selv dekke returkostanden.

Når får jeg tilbakebetalingen min?

Du får alltid en bekreftelse fra oss på at din retur er behandlet innen 14 dager etter at varen har blitt returnert. Hvis du hever hele kjøpet, vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 4-10 virkedager.

Bytte

Dersom du ønsker å bytte størrelse, gi oss gjerne beskjde på titze@undorn.com slik at vi kan sjekke vår varebeholdning og eventuelt holde av produktet til deg.

Ved bytte til en ulik vare ber vi deg legge inn ny bestilling på nettbutikken og vi vil refundere pengene for produktet du returnerer til oss.


Reklamasjon

Hvis det er en feil med varen har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/ eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil.

Ved reklamasjon sender du mail til kundeservice titze@undorn.com slik at vi får behandlet den

 

 

Ved en eventuell twist: 

"Ved eventuell twist forsøker vi å løse denne i minnelighet,vi ønsker at du som kunde alltid skal være fornøyd med både varen og kjøpsopplevelsen hos Undorn.  dersom det ikke lykkes å komme til en enighet, kan du som kjøper ta kontakt med forbrukerrådet for mekling».

bottom of page